New Holland T7 195 S

     New Holland T7 195 S traktor je vynikajúci stroj pre poľnohospodárov, ktorí potrebujú vysoký výkon a spoľahlivosť. Tento traktor je vybavený špičkovou technológiou, ktorá poskytuje vysokú účinnosť a produktivitu. Jeho motor má maximálný výkon 190 koní a je schopný pracovať s rôznymi druhmi náradia. Má tiež veľmi dobré jazdné vlastnosti, čo umožňuje pohodlné ovládanie.

     New Holland T7 195 S traktor je tiež veľmi bezpečný. Jeho bezpečnostné prvky zahŕňajú systém brzdenia s automatickou reguláciou rýchlosti, systém monitorovania tlaku pneumatík a systém monitorovania prevodovky. Všetky tieto funkcie pomáhajú zabezpečiť bezpečnosť pri práci s traktorom.

Tento traktor je tiež veľmi úsporný. Jeho motor má nízku spotrebu paliva a je schopný pracovať s minimom emisií škodlivín do ovzdušia. To znamená, že tento traktor môže byť použitý bez obavy o škodliviny vo vzduchu.

New Holland T7 195 S traktor je tiež veľmi ľahko ovládateľný. Môže byť ovládaný pomocou dotykového displeja alebo pomocou joysticku na volante. Tento traktor môže byť tiež prepojený s počítačom, čo umožní pohodlné sledovanie prevádzky stroja a diagnostiku porúch.

Všetko toto spolu s nízkymi prevádzkovými nákladmi robí z New Hollanda T7 195 S traktora skvelú voľbu pre poľnohospodárov, ktorí hľadajú spoľahlivosť a produktivitu pri práci so strojom.

Pozrite sa na náš nový model ktorý je na predaj!